Udstilling af moderne Danske møbler

For mere end et år siden deltog jeg i en udstilling af moderne Danske møbler, der havde den ekstraordinære virkning at gøre mig fysisk syg. Kunstværket er beregnet til at bevæge dig, ofte fysisk, men ikke på denne måde. Denne udstilling med titlen »En hyldest til håndværk ‘omgivet mig med arbejdet i unge håbefulde beslutningstagere, der producerer objekter, hvor hundreder og tusinder af timer er blevet investeret, men den samlede virkning var, for mig i hvert fald, nedslående. Hvad manglede?

Thomas Chippendalelarge
Hvad var der ikke? Det er, hvorfor, sjælen, hjertet, at jeg ønsker at tale om. Når du tager på en stor emne er det klogt at forsøge at fordøje det i små stykker og struktur og strategi i denne serie er at se på design i en række diskrete fokuserede og komplette kapitler. Hver artikel tager på et emne, og aspekt af gåde, der er kunst og design. I dette tilfælde vil jeg starte med det emne, der steg formentlig 80% af disse beslutningstagere udstiller på Cheltenham sidste år. Emnet for innovation.

Thomas-Chippendale
Det er en af funktionerne i virkelig kreativt arbejde, at det er nyskabende, at det er anderledes, er det på en eller anden måde udfordrende for os. Det er en af de ting, vi ser ud til. Men det gør jeg ikke i mit hjerte tror, at blotte innovation alene er tilstrækkeligt til at bevæge mig. Mark 1 øjeæblet er en strålende klog dyr.

Hun vil analysere en gruppe af figurer, former, i funklende. Hun kan få øje på en dud linje på 100 meter, og er stadigt søger at visuelt fortryllet og underholdt. Det er Mark 1 øjeæblet, der er føreren af mode, sammen med en betydelig industri, der også nyder godt af det økonomisk, men vi vil ikke gå ind kedelig handel. Det er dette krav til innovation, for kanalen er ny, for friskhed. Det er denne trang til at gøre noget nyt, der inducerer produktionen af sådan opkast møbelfremstilling.

Alle ønsker at gøre noget nyt. Så lader fat i benene ud af det, og det øverste ud af det, og finishen ud af det, og hvad vi ender med, er et møbel med al den elegance af en kamel, og helt ærligt jeg er træt af det .

Tags: , ,

Comments are closed.