Står du og mangler akut VVS i København?

Hvad gør man når man er så dum at komme til og ødelægge sin håndvask? Hvem skal man ringe til når man ikke selv har erfaringer med VVS eller lignende? Man ringer til VVS-Storkøbenhavn som tilbyder akut VVS i København.

Den anden dag kom jeg rigtig fuld hjem fra byen. Jeg vidste at dagen efter skulle tilbringes med tømmermænd, så derfor gjorde jeg alt i magt for reducere den så meget som muligt. Derfor gik jeg ud på toilettet med min smarte glas vandflaske, for at fylde den op så min krop kunne få noget normalt væske i sig igen.

Så fuld som jeg så er, taber jeg flasken ned i håndvasken, hvilket resultere i at den flækker. Kl. var ca. halv syv om morgenen, jeg var lettere beruset og mit badeværelsesgulv flød til med vand. I panikkens øjeblik var min første tanke at ringe til min bedste veninde, Rita. Rita havde også været i byen og var mindst ligeså fuld som mig. Vi bor et par blokke fra hinanden, så indenfor 10 minutter var hun hos mig.

VVS Kbh

Vi prøvede at standse vandet, men det lykkedes os ikke. Rita kom i tanke om at hendes fætter lige har åbnet et VVS firma og ringede derfor til ham for at høre om han kunne komme og lave akut VVS i København. Desværre var han på ferie, men gav os nogle navne på andre der kunne lave akut VVS i København.

Jeg ringede til firmaet VVS-Storkøbenhavn.dk som så annoncerede med at de først åbnede kl. 8. Jeg gik og ventede på at kl. blev 8, men til min store overraskelse blev jeg selv ringet op kl. 8 af at nummer som ikke var kodet ind. Jeg tog røret og skyndte at sige “Jeg kan ikke snakke lige nu, jeg skal have ringet til et VVS firma”, men blev afbrudt af en mande stemme som jeg ikke kendte.

Det var VVS manden! Super god service at de lige ringede tilbage til mig, da de kunne se jeg havde haft ringet udenfor deres åbningstider. Jeg forklarede ham hurtigt situationen og spurgte om der var mulighed for at han kunne lave akut VVS i København. Det kunne han godt! Ham og en lærling stod ved mig kun 20 minutter senere. De ydede den bedste service og tilbød tilmed at kigge på andre rør i huset, da de kunne se på den smadrede håndvask at der var nogle skruer der var sat forkert.

Jeg tog imod tilbuddet og da vi kom til køkkenvasken viste det sig at den var monteret helt forkert hvilket kunne komme til at give vedvarende skader senere hen, hvis ikke det blev fixet. Jeg sagde mange tak og smed en 100 kr. seddel oven i det beløb vi havde aftalt fra håndvasken, men det nægtede at tage imod.

Igen vil jeg sige mange tak til VVS-Storkøbenhavn for deres super service, smilene og effektive arbejde. Så hvis du ikke ved hvem der skal hjælpe dig med akut VVS i København, kan jeg klart anbefale dem.

Der er også hjælp at hente hvis du skal bruge vvs Amager se her

Hvis du bor på amager og skal bruge en vvs mand der så se her VVS Amager og få et godt og gratis tilbud fra dem.

Det er de samme som kommer og udføre arbejdet om du bor på Amager eller i Storkøbenhavn.

 

 

Tags: ,

Comments are closed.