Skovservice jobbet – hvad er det ?

Det er næsten utænkeligt at tænke over, hvordan skovservice jobbet har udviklet sig til noget så interessant, at det har fanget fantasien af mange unge mennesker, der elsker udendørs og udendørs fysiske aktiviteter! Hvordan skete det? Hvordan har en opgave for et skovservice firma fået den nuværende terminologi some træ fældning professionel? Lad os lige undersøge dette i lidt flere detaljer.

Tidlige historie

Over hundrede år siden, var skovhuggere den almindelige arbejder i den bjergrige nordlige del af Danmark og derefter flyttede til syd på og i sidste ende tæt på tyskland. De levede det meste i lejre og fulgte den igangværende forfølgelse af tømmer til den voksende land i Nordjylland. Disse personer havde et ry som værende hårdtarbejdende, fysisk iorden, stolt af deres arbejde de udførte.

Afslutningen på Anden Verdenskrig og tilstrømningen af meget tunge køretøjer tilbage til landet efter krigen førte til lettere transport til skovarbejderen og den endelige forsvinden af denne titel fra skovhugst industri, erstattet af besættelsen titel af skovarbejder. Selvfølgelig i disse politisk korrekte tider, dette job er nu kaldes “skov service”.

Arbejdets art

Den grundlæggende karakter af arbejdet i et skovservice firma handler om at fælde træer. Skovarbejderen mærker de træer, der skal fældes, skovarbejderen arbejder normalt med fælde alle de markante træer. Motorsaven er den mest almindelige arbejds redskab, der bruges i jobbet. Der er flere teknikker til at skære og fælde et træ; Men de fleste består af to grundlæggende nedskæringer kendt som underskæringen og back cut. Den undercut er det første hak gjort for at fjerne et kileformet område på den side, hvor skovarbejderen ønsker træet til at falde til.

Konkurrence

Hvis udtrykket “skovhugger« anvendes på nuværende tidspunkt, er det mest sandsynligt, refererer til en person, der er en del af den konkurrencemæssige sport, der udviklede sig fra de gamle tømmer lejre, opkaldt en Lumberjack – denne aktivitet er nu kaldes træ fældning. Dette er sådan en vidunderlig måde at anerkende den uvurderlige historie skovarbejder i danske historie og fortsætte denne arv ved at være vært ved en konkurrence, der trækker mange udendørs entusiaster til at deltage og opleve dette århundrede gamle besættelse.

Det er ikke noget, der er let at gøre. Den person, der forsøger dette skal være dedikeret til massere af tid og praksis til at finpudse deres færdigheder til at blive en succesfuld skovhugger konkurrent. For at få en kant på konkurrencen skal deltageren kende de regler og bestemmelser af sportsgrene, samt have den rigtige form for udstyr, der skal bruges i konkurrencen. Her er nogle tips, der i høj grad vil hjælpe nogen ønsker at-være blive en skovarbejder konkurren.

• Dedikation – tilstrækkelig tid skal være dedikeret til at øve de nødvendige kompetencer med udstyr, der anvendes i konkurrencen som saven og øksen. Mange konkurrenter har brugt utallige timer på at gøre det samme igen og igen. Afhængig af de mål og de tidsmæssige begrænsninger af konkurrencen, kan uddannelsen være tidskrævende, og det er som at have et fuldtids skov job.

• Fordybelse – Der gælder særlige regler og bestemmelser for de enkelte konkurrencer inden for konkurrencen, der skal følges. Individuelle konkurrencer kan omfatte økse snitning, øksekast, individuel savning, pole-klatring og træ-rullende. Også inden konkurrencen en skovhugger bruger konkrete værktøjer til at konkurrere med.

• Fokus – Det anbefales at se flere konkurrencer og spørge om en bestemt konkurrence, der er tiltalende, før du begynder en faktisk konkurrence. Fokus kan derefter rettes til bestemte former for sporten, der vil finpudse de færdigheder er nødvendige for den pågældende konkurrence.

Uddannelse

Der er gymnasier og skovservice universiteter, der fremmer skovhugger uddannelse og faktisk indbefatte erhvervet som led i deres sommerskole klasse tilbud. Kurset har til formål at tage højde for personer, der har en passion og interesse i denne udendørs job og hjælpe dem med at opfylde kravene til enten en skovarbejderen beskæftigelse eller konkurrencen i disse udendørs konkurrencer. Det er populært på tv takket være de “amerikanske træ logger”show.

Den romantiske perspektiv af jobbet af at være skovarbejderen har udviklet sig fra virkeligheden i den enkelte arbejdsplads til spændingen ved de konkurrencemæssige begivenheder hastighed klatring, hakke og Birling, der afholdes i USA både kollegialitet og professionelt. For at blive en ekspert på dette område vil altid kræve personlige engagement, forskning, praksis og fokus. Til dem, der nå deres mål i denne sport, er de giver en evig link til denne hårdtarbejdende person, der har arbejdet mest i de nordjyske skove – det er træ fældning! Hyr et skovservice firma idag hos http://skovservicenordjylland.dk

Tags: , ,

Comments are closed.