Outfits til de fire årstider med Vero Moda tøj

Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning(tøj) Den sætning har du garanteret hørt masser af gange, men det gør den ikke mere forkert af den årsag. Med efteråret og vinteren kommer kulden, og det stiller nogle andre krav til din påklædning end foråret og sommeren gør. En solid garderobe bør indeholde beklædningsdele til enhver årstid og anledning. På den måde garderer du dig mod de velkendte tøjkriser der kan opstå ved ethvert sæsonskifte. Sørg for at have nogle essentielle dele til at ligge klar i klædeskabet når årstiden skifter. Klæder du dig efter årstid og sæson, så vil du opnå et mere tidssvarende og moderne look.

Forår og sommer

Forårs- og sommergarderoben bør indeholde et udvalg af lette og luftige styles. Er du den feminine type der elsker vero moda kjoler eller hvid kjole find du her., så kan du investere i forskellige kortærmede kjoler, og gerne i forskellige længder– korte, midi og maxikjoler. Skal du ud og rejse i ferien, så vælg gerne nogle kjoler i ikke-syntetiske materialer. Syntetiske materialer kan gøre det svært for huden at ånde, og du vil derfor mange gange opleve at få det alt for varmt. Er du mere til et casual look, så hav gerne et udvalg af shorts og t-shirt tilgængelig i din garderobe. Til foråret kan du sagtnes bruge de samme styles og blot tilføje et par ekstra elementer for at skabe et lidt lunere outfit. Brug gerne dine kjoler med en langærmet t-shirt under, eller træk en strik eller cardigan over din t-shirts. Alt afhængig af årstid og temperatur kan du style dine outfits med et par smarte støvler, sneakers eller sandaler.

Efterår og vinter

Vinterens outfits skal kunne holde dig varm i selv det koldeste vejr. Vi har alle oplevet at stå til en udendørskoncert eller været på en gåtur hvor vi har frosset så meget, at den gode oplevelse simpelthen går tabt. Dine vinterstyles bør derfor være både praktiske og komfortable til enhver anledning. I din vintergarderobe bør der være varme dunjakker, lune striktrøjer, huer, handsker og halstørklæder samt vinterstøvler. Er du typen der har tendens til at fryse ekstra meget når temperaturerne falder, så kan du med fordel klæde dig efter trelagsprincippet. Når du skaber lag på lag-outfits, garderer du dig til det kolde vintervejr. Basislaget skal gerne være både tætsiddende, let og svedtransporterende. Bærer man et tyndt termosæt som det inderste lag, vil det holde på kropsvarmen og lede fugten væk fra kroppen. Mellemlagets funktion er at isolere og beskytte kroppen mod udefrakommende kulde. Det midterste lag skal kunne lagre varme og holde kroppen tør. Yderlaget skal være både vind- og vandtæt for at undgå at blive våd og kold. Overtøjet kunne fx være et regnsæt der er svedtransporterende og har en god ventilation.

Comments are closed.