3 fordele ved at have en tyverialarm

I betragtning af den stigende kriminalitet, har det aldrig været vigtigere at investere i et hjem sikkerhedssystem. Men vidste du, at dit hjem sikkerhedssystem kan gøre meget mere end afskrække potentielle indbrudstyve?

En alarm er en god investering til hjemmet

I dag er det vigtigere end nogensinde at investere i et pålideligt og effektivt hjem sikkerhedssystem, hvis du ønsker at holde din ejendom og din familie sikker. Hos Miraca tilbyder vi tilpassede alarmsystemer, der vil:

 • Afskrække potentielle indbrudstyve
 • Sænk din hjemme forsikringspolice
 • Minimer dine tab, hvis du lider af et indbrud
 • Giver dig mulighed for at overvåge aktiviteten i dit hjem fjernt
 • Giver dig større kontrol over dit livsmiljø
En alarm fra Miraca er nem at bruge

Tilpasset alarmsystem fra Miraca

Uanset om du ønsker at forbedre sikkerheden eller bekvemmeligheden i dit hjem, har Miraca løsningen for dig! Vi tilbyder overkommelige og tilpasselig hjem sikkerhedssystemer og automatisering produkter til at holde dig, din familie, og din ejendom sikkert fra kriminalitet og andre farer. Du får en billig og pålidelig tyverialarm hos Miraca.

Top 3 grunde til at installere et alarmsystem

Selv om det er rigtigt, at installere et hjem sikkerhedssystem er ikke billigt, kan det ikke at have en koste dig en hel masse mere. Tag et kig på de tre vigtigste grunde til, at du bør installere et hjem sikkerhedssystem eller opgradere din eksisterende.

 1. Du vil beskytte din familie mod ubudne gæster
  Vidste du, at hjem uden et sikkerhedssystem er dobbelt så tilbøjelige til at blive brudt ind i end dem, der har dem? Ikke alene vil et hjem sikkerhedssystem gøre dit hus til et mindre mål, men det vil også:

  – Giv dine familiemedlemmer tilstrækkelig advarsel til at komme til sikker placering
  – Sænk chancerne for en indbrudstyv ty til aggressiv og farlig opførsel
  – Føre til en hurtigere svartid
  – Øge chancerne for, at en indbrudstyv fanges af lokale myndigheder
  – Minimer dine tab

  Forebyggende foranstaltninger, såsom installation af et hjem sikkerhedssystem, er ofte de bedste måder at holde din familie sikkert fra kriminalitet.
 1. Nyere alarmsystem kan beskytte dit hjem fra en brand
  Mens omtale af hjem sikkerhedssystemer har tendens til at bringe til at tænke indbrud, vidste du, at sådanne alarmsystemer kan gøre meget mere, såsom advare dig om en brand? Dette er yderst vigtigt, da ild og kulilteforgiftning kan skade, eller værre, forårsage døden. I mange tilfælde kan en ordentlig detektor gøre forskellen mellem sikkerhed og tragedie.  Husk: ved at tilføje ild og kulilte detektorer til dit alarmsystem, vil du være i stand til at opdage de første tegn på fare, når sekunder er afgørende for at forhindre ødelæggende skader, og endnu værre, tab af menneskeliv.
 1. Du kan holde øje med dit hjem når du ikke er hjemme
  For nogle husejere, evnen til at holde øje med deres hjem og ejendom, selv når de er væk, er en af de største fordele ved at have et hjem alarmsystem. Som teknologien har avanceret, mange hjem alarmsystemer nu giver dig mulighed for at logge på internettet via din smartphone eller computer, og få adgang til dit alarmsystem fjernt. Dette er især vigtigt, hvis:

  – Du rejser meget
  – Du har børn eller kæledyr, du har brug for at holde øje med
  – Du er på udkig efter en ældre forælder eller familiemedlem

Yderligere grunde til at investere i et alarmsystem til hjemmet 

 • Husejere kan sikre mindre frekventerede områder af hjemmet, såsom kælderen og garage, hvilket gør det vanskeligere for ubudne gæster at bryde ind ubemærket. Her hjælper en alarm fra Miraca.
 • Du behøver ikke at stole på dine naboer til at holde øje med dit hjem, mens du er væk, fordi du kan gøre det uanset hvor du er. Det betyder, at der er mindre chance for menneskelige fejl.
 • Moderne trådløse alarmsystemer er overkommelige og meget lettere at sætte op end traditionelle kablede systemer.
 • Alarmsystemer forhindrer indbrudstyve, hvis de får adgang, fra at opholde sig for længe i dit hjem, derfor minimere dine tab.
 • At have sådan et system installeret kan i høj grad øge dit hjem værdi, når det drejer sig tid til at sælge.

Comments are closed.